kæledyr

 • Protein og nyresvigt som følge af din hunds diæt

  Forskning har vist, at det højere proteinindhold i din hunds kost kan forårsage nyresvigt. Ved du, om din hunds kost er sikker? Forvolder du skade på dit kæledyrs sundhed ved at fodre for meget protein i din hunds kost?
 • Hvilken slags legetøj skal du købe til din kat?

  Det vigtigste, du bør gøre for at sikre, at din kat er sund, er legetøj. Interaktivt legetøj tilbyder ikke kun fysisk velvære, men også psykologisk stimulering. Det vil holde din kat aktiv, fri for kedsomhed og reducere enhver angst, som din kat måtte opleve i sit daglige liv.
 • Pas på din diabeteskat

  Hvis din kat for nylig er blevet diagnosticeret med diabetes, kan du være bekymret for, hvad fremtiden er for dit elskede kæledyr. Den positive side er, at kæledyr kan leve et langt og sundt liv, selv efter at de er blevet diagnosticeret med diabetes.
 • Hvordan man får katte og hunde til at komme sammen

  Der er mange måder at få katte og hunde til at komme overens, men nogle grundlæggende ting omfatter at sørge for nok motion og legetid, fodre dem med mad, de nyder, og undgå aggression. Hvis kæledyrsforælderen kan klare disse grundlæggende ting, vil deres kat eller hund klare sig fint.
 • Korrekt pleje af din hamster/gerbi

  Proper care and diet plans are the essential elements that contribute to the happy and healthy existence of any pet. Hamsters and Gerbils are no exceptions to this need. So if you want your hamster or gerbil to live a long and happy life there are some basic guidelines that you are going to have to follow.
 • Grundlæggende om pleje af små pattedyr

  For at overveje at anskaffe et lille pattedyr som kæledyr, skal den potentielle ejer først være godt udstyret med al den nødvendige viden for at hjælpe med at gøre hele oplevelsen til en fornøjelig og stressfri en. Nogle af de elementer, der bør overvejes, er ret indlysende, mens andre kan virke ubetydelige på det tidspunkt, men er lige så vigtige for den overordnede ligning.

 • Hvorfor spiser hunde græs: Årsager og løsninge

  Der er ikke noget svar på, hvorfor hunde spiser græs, da hunde vil spise græs af forskellige årsager. Nogle hunde kan nyde smagen, mens andre måske forbinder den med renlighed.
 • Hvor mange killinger kan en kat få?

  Der er mange antagelser om, hvor mange killinger en kat har. Nogle mennesker tror, ​​at et kuld kan have op til 12 killinger, mens andre mener, at den gennemsnitlige kuldstørrelse er fire eller fem.
 • Hvad er forskellen mellem kattemad og hundefoder?

  Hunde har brug for mere protein end katte. Katte kræver mindre fedt og færre kalorier end hunde gør. Det betyder, at kattefoder bør være højere i protein essentielle aminosyrer og lavere i fedt end hundefoder.
 • Tips til, hvordan du får en hund til at leve længere

  Hunde er kendt som menneskets bedste venner af en grund. De giver os kammeratskab, loyalitet og betingelsesløs kærlighed. Men hvad mange dyreejere ikke ved, er, at der er ting, de kan gøre for at få deres lodne ven til at leve et længere liv. I denne artikel vil vi udforske 15 tips til at få din hund til at leve længere og få en livskvalitet
 • Hvorfor slikker katte deres poter?

  Katte bruger poteslikning til at pleje sig selv ved at sprede spyt rundt om deres kroppe. Priming tager meget tid, fordi katte bruger det meste af deres tid på at pleje sig selv. Spyt hjælper katte med at køle ned, når de bliver for varme.
 • 10 ting du skal vide, før du får en hund 

  Hunde er loyale kammerater, der vokser op med at elske mennesker. De bliver en del af familien og vil gøre alt for dig. Kæledyrsejere skal være ansvarlige, når de passer på hunde ved at give husly, mad, vand og lægehjælp.