Hvilken slags legetøj skal du købe til din kat?

Hvilken slags legetøj skal du købe til din kat

Hvilken slags legetøj skal du købe til din kat?

Det vigtigste, du bør gøre for at sikre, at din kat er sund, er legetøj. Interaktivt kattelegetøj tilbyder ikke kun fysisk velvære, men også psykologisk stimulering. Det vil holde din kat aktiv, fri for kedsomhed og reducere enhver angst, som din kat måtte opleve i sit daglige liv.

Du skal vælge det passende legetøj til katten. Hver kat har sin unikke personlighed og har dermed sine foretrukne måder at lege med. Det primære mål for katte er at jage. Jagt holder katte sunde og stimulerede mentalt, så du skal sikre dig, at du vælger det passende legetøj til din kat for at holde den interesseret.

  • Kattelegetøj, der jager Katte er forbløffede over jagten på ting, og en fjer på en pind, der trækkes rundt, kan stimulere din kat. Der findes forskellige slags legetøj, som du ikke behøver for at styre jagten. Tænd for det, og så stopper legetøjet. Der er ikke noget mere behageligt end at lade din kat tage genstanden og fange den, så behold dette batteridrevne legetøj, når du ikke kan stoppe med at lege, og din kat skal være lidt mere.
  • Små kattelegetøj til mundkattene er måske ikke så gode at hente, men når du først kan få dem til at lege, griber de legetøjet fra en killing og slår det rundt med poter eller smider det op i luften for at blive fanget. Nogle gange er det bare at smide det legetøj, og katten vil helt sikkert elske at lege med legetøjet og vende det rundt. Har du nogensinde observeret katte, når de fanger deres bytte? Den vil lege med den, før den går på jagt eller deromkring. Lad ham have det sjovt med "byttet".
  • Bolde katte er legesyge med boldene. Det kunne være mere interessant for dem, hvis det laver en lyd, for eksempel hvis det indeholder en alarmklokke. Dette er også noget, katte ville gøre for at slå med poterne eller ligge på gulvet og derefter kaste sig videre. Alt dette gentager den adfærd, som katte viser i den naturlige verden.
  • Laserpointer: Det er virkelig enkelt; dog kan det være sjovt. En lommelygte i mørke kan være en god idé; laserpointeren er dog ekstremt effektiv. Det er næsten som at få katte til at klatre op ad væggene for at nå den røde prik på væggen. Sørg for, at du er forberedt på, at små børn kan se din kat og dit barn forsøge at få laserens lys.
  • "Treat puzzle" - Katte bliver lokket af mad. For at lade dem bruge deres instinkter til at jage, kan du lægge godbidder i form af et puslespilslegetøj og lade dem tænke på, hvordan de får godbidderne ud. Det er ikke så svært at lege med. Når legetøjet er blevet manipuleret, falder fødevaren ud. Dette er således den perfekte måde at tilfredsstille foderet til katte på. Han er aktiv og velnæret på én gang. Det er en all-win.


Sørg for at holde øje med din kats legetid med ham. En sammenfiltret bold kan være et fornøjeligt legetøj, men det kan være en fare for at blive kvalt. Legetøjets fjer kan få katte til at blive fanget og kvalt. Vær forsigtig med det legetøj, du køber, og hvis du beslutter dig for at lege med det, så sørg for at holde øje med det. Din sikkerhed er altid det første mål.

Hvert af disse legetøj er ideelt til at holde din kat sund og tilfreds. Husk, at når du leger legende med dit kæledyr og får det til at slide det ud, vil du være mindre tilbøjelig til at give ham lysten til at ødelægge ting i dit hjem. Dette gør din kat mere underholdende overalt.

Afslutningsvis, hvis du ønsker at købe legetøj til din kat, er der et par ting, du bør huske på:

  • Sørg for, at legetøjet er sikkert og ikke vil skade din kat.
  • Prøv at finde legetøj, der vil stimulere din kats instinkter og adfærd.
  • Køb en række forskellige typer legetøj for at holde din kat underholdt.

Du kan sikre, at din kat forbliver glad og sund ved at følge disse tips.