Legetøjskatte vil elske

Legetøjskatte vil elske

Går du en tur gennem dyrebutikken og ser forskellige legetøj til din kat, og spekulerer derefter på, om prisen er det værd? Katte kan være uforudsigelige; en sjov tid er dog mulig med næsten hvert legetøj.

Katte har ligesom børn stadier og kræver passende legetøj til deres alder. De er tilbøjelige til let at kede sig. Et par forslag til legetøj er kattetårne ​​og udstoppede mus, små mængder dyr, der er fyldt med kattepynt, bånd og bolde lavet af plastik.

I en tidlig alder begynder killinger at forstå tingene med deres mund. Det er et instinkt, der ligner at bruge kløer. Når katte leger, er det et instinkt at lege med deres legetøj og bide dem.

Lad os se på ovennævnte legetøj. Kattens tårn kan være en glimrende metode til at vise din kat den rigtige måde at klatre på. Det kan hjælpe med at holde dem fra gardiner eller persienner og give timevis af nydelse.

Der er forskellige typer kattetårne, herunder to-etagers tårne ​​til dem, der stiger mod loftet. Svaret er, at jo højere niveauer de er, jo mere nydelse og sjov kan de få fra kattetårnet.

En kat kan bruge tårnet til at lege og også til at sove. De vil elske at smække til reb og andre genstande, der hænger ud af tårnet, samt gå gennem bittesmå tunneler, der fører ind i de øverste niveauer.

Hvis du har to katte, kan du nyde at se dem jage hinanden op til toppen og ofte forsøger at slå hinanden af. Et kattetårn er praktisk, da katte vil ridse på det, ikke din sofa.

Fyldte mus er også afgørende for enhver kats spilletid. De er ikke alle identiske; de fleste katte kan lide de mindre mus af læder, med flerfarvet pels samt lange haler.

Musene fås i tre eller tolv pakker, og at hvis de er præcis som min kat, vil de rive dem op. Tøjmus er normalt det andet valg til spilletid. Hvis dit kæledyr ikke synes at være interesseret i mus, er det muligt at undersøge hvilken slags mus du har købt.

Catnip -legetøj er ekstremt populært. Catnip vil gøre din kat mere aktiv, hvilket kan være en fordel, da den er mere holdbar. En katteurt inden sengetid er en fantastisk mulighed for at få din kat til at sove længe og lade dig sove.

Catnip gives bedst kun i små mængder. Du bør ikke give din kat katteurt regelmæssigt, da det kan have negative virkninger på din kats adfærd. De kan begynde at afhænge af det og opleve humørsvingninger.

Det bedste legetøj kan være dit gamle tøjdyr i dit hjem. Min kat vil bringe mig et legetøjsdyr, når hun er klar til at lege. Hun har flere udstoppede dyr i sin legetøjspose. Der er ikke noget sjovere end at se min kat bringe mig et legetøjsdyr, der er større end hende og derefter kan smide det ud i luften, inden de springer.

Katte nyder fornemmelsen af ​​visse genstande i munden, og derfor leger de med plastik, papir og tæpper. Følelsen af ​​materialet inde i deres mund kan hjælpe dem med at rense deres tænder, og når de tænder, hjælper det med at lette ubehaget. Dyret proppet i munden kan fungere på samme måde som et tøjdyr og holde dem væk fra skadelige stoffer.

For at besvare ovenstående spørgsmål er det unødvendigt at bruge mange penge for at holde din kat underholdt, men hvis du investerer nogle penge på legetøj, skal din kat ikke kede sig.

Det er muligt at opbevare et par legetøj på et sikkert sted og bringe dem tilbage efter et stykke tid for at undgå at købe nyt legetøj hele tiden.

Sørg for at sikre, at det ikke er det mest elskede legetøj til dit kæledyr, eller de kan finde på forskellige måder at underholde sig selv, som du ikke synes er sjov.