Protein og hundens kost

Protein og hundens kost

Mangel på protein og nyresvigt som følge af din hunds kost
Den første forskning tyder på, at det højere proteinindhold i din hunds kost kan forårsage nyresvigt.
Ved du, om din hunds kost er sikker? Skader du dit kæledyrs helbred ved at tilføre overdreven protein i din hunds kost?

Undersøgelserne, der afslørede forbindelsen mellem forhøjede niveauer af protein og nyreproblemer, der førte til spørgsmål om proteinindholdet i hundekost, var ikke baseret på sund videnskab. Rotter, ikke hunde, gennemførte undersøgelsen.
Rotter spiser for det meste planter som deres primære fødekilde. Så naturligvis kan rotternes biokemi indikere vanskeligheder med at fordøje kost med store mængder protein.
Gnavere kan imidlertid ikke udskille protein på grund af deres unikke fødekrav, ikke fordi den proteinrige kost kan forårsage nyresvigt.

Men hvor placerer du dig selv på protein og hundens kost? Dyr er naturligvis altædende. I ørkenen jager eller samler hunde rensning.
Derfor vil hundekost omfatte både dyr og planter. Disse hunde spiser naturligvis også kød. På grund af dette kan hunde let spise og spise en kost, der indeholder 30 procent proteiner eller mere.

Når mængden af ​​forbrugt protein reduceres i en hunds kost, forbedres nyrefunktionen ikke. Derudover er det ikke mindre sandsynligt, at nyre læsioner udvikler sig, når hunden fodres med en ækvilibrerende diæt.

Det er først, når blodurinstofnitrogen (BUN) -testen resulterer i et BUN -niveau på 75, at der forventes et fald i proteinindtag for din hunds kost.

Hvis du er bekymret for, hvor meget protein der er indeholdt i din hunds kostplan, skal du bestille en aftale med en professionel vedrørende problemet. En velrenommeret dyrlæge kan vejlede dig i detaljerne vedrørende din hunds kost.

Der er en misforståelse om, at hunde ikke kan optage de store mængder protein, de indtager. Nyreproblemer stammer ikke fra de høje proteinniveauer i din hunds kost. En stor mængde protein kan fordøjes sikkert af dit kæledyrs kost, især når de stammer fra animalske kilder.

Ti aminosyrer bør tilsættes din hunds kost via protein. Men desværre produceres kun 12 af de 22 aminosyrer af din hunds lever. Det er derfor kød som hjertet, milten samt kødbiprodukter alle kan finde deres plads i din hunds kost.

En portion god hundemad, der er af høj kvalitet, bør indeholde kød som den primære ingrediens. Dette sikrer den korrekte mængde protein i dit kæledyrs kost.
Du ved, at du er på den rigtige vej, når du ser på naturen for at få hjælp. Kan du for eksempel huske, at du så et vildt dyr eller vandrede mens du spadserede gennem markerne om aftenen?

Seniorhunde bør ikke placeres på lavere proteindiet udelukkende på grund af deres hunds alder. Nogle kæledyr kræver en højere proteinkost end de ville i løbet af deres tidlige voksne år. Medmindre andet er angivet af en dyrlæge, bør du give dit kæledyr protein af god kvalitet i hundens kost.

Protein til din hund er ikke en grund til bekymring. Du vil gøre det, der er bedst for din hund. Naturen fortæller os, at protein er afgørende for, at din hund kan trives.
Hvis du er usikker på myterne omkring nyresvigt og protein hos din hund, skal du tale med din dyrlæge om din hunds kost.