Sådan vælges det bedste hundefoder

Sådan vælges det bedste hundefoder

Leder du efter de bedste hundefodermærker i Danmark? Vi har dækket dig. Find ud af, hvad der er 9 ting, du skal passe på, når du vælger din hvalps næste måltid.

 

Hvordan vælger jeg det bedste hundefoder?

 

Det første trin er at forstå, hvad din hund har brug for. Dit kæledyr vil være sundere, hvis de spiser mad med et højt proteinindhold, fibre, vitaminer, mineraler, antioxidanter, omega -fedtsyrer, probiotika, præbiotika, enzymer, aminosyrer, kulhydrater, vand og andre næringsstoffer. Den bedste måde at afgøre, hvilken diæt der virker for din hund, er ved at konsultere en ekspert, der kan hjælpe dig med at guide dig gennem denne proces.

 

1. Kend din hund

 

Hunde ligner meget mennesker! De har forskellige behov og præferencer. Hvis du nogensinde har spekuleret på, hvordan du ved, hvilken mad der vil være bedst for din hund, skal du overveje deres alder, race (eller blanding), reproduktive status samt aktivitetsniveau, når du træffer denne beslutning - husk ikke alle produkter fungerer på samme måde baseret på disse forskelle i størrelse/evne mellem hjørnetænder artsomfattende?

 

2. Kontroller ingredienserne

 

En af de vigtigste faktorer ved valg af en god mad er kontrol af kunstige farver, smagsstoffer og konserveringsmidler. Der bør heller ikke være fyldstoffer eller tilsætningsstoffer som hormoner, der kan forårsage sundhedsproblemer over tid, når de indtages løbende og pesticider, der kan have negative virkninger på dit kæledyrs langsigtede sundhedsstatus.

 

Det er afgørende at læse ingrediensetiketter omhyggeligt, fordi mange usunde ingredienser tilføjes under behandlingen, hvilket gør det svært at vælge mellem to mærker og beslutte, hvad der kan skade dem mere (de falske).

 

3. Spørg din dyrlæge

 

Sørg for at spørge din dyrlæge om eventuelle allergier eller kostbehov, du måtte have, før du putter noget i munden.

Vær opmærksom på, hvordan visse fødevarer kan udløse anafylaktiske reaktioner hos kæledyr med astma, epilepsi osv., Som kan vise sig at være dødelige, hvis de ikke er forsigtige! Foretag ændringer i overensstemmelse hermed, så de ikke bliver sygere af noget så enkelt (men alligevel lækkert) som et stykke kyllingevinger.

 

4. Hav en tidslinje

 

Sørg for, at der ikke er skjulte omkostninger som forsendelsesomkostninger, skatter eller leveringsgebyrer. Du vil måske også overveje, hvor lang tid du har til at forberede hvert måltid. Nogle hunde kræver mere opmærksomhed end andre, så du kommer måske ikke altid hjem i tide til at lave mad hver dag.

 

5. Prøv forskellige mærker

 

Du vil ikke tro, hvor mange mærker hundefoder der er! Du bliver nødt til at eksperimentere med andre mærker, indtil du finder en, der opfylder din hvalps ernæringsbehov.

 

6. Vær konsekvent

 

Hvis du beslutter dig for at gå med et bestemt mærke, skal du blive ved med det. Det vil tage nogle forsøg og fejl at finde ud af, hvad din hund kan lide og ikke kan lide. Giv dog ikke op efter at have prøvet flere typer mad; fortsæt, indtil du finder den rigtige pasform.

 

7. Hold styr på resultaterne

 

Hvordan kan du se, om din hunds kost er den rigtige for dem? Hold styr på resultaterne!
Det vigtigste at huske med enhver form for ernæringsplan eller mad er, at den skal opfylde alle deres ernæringsmæssige krav.

 

8. Overvej kosttilskud

 

Mange ejere tilføjer vitaminer og mineraler til deres hunds måltider for at sikre korrekt næringsindtag. Tilsætning af ekstra næringsstoffer er imidlertid ikke nødvendig, da kommerciel kibble allerede har alt, hvad der er nødvendigt for at opretholde sunde knogler og muskler.

 

9. Bliv kreativ

 

Begræns ikke dig selv til bare at købe madvarer. Hvis du har adgang til friske råvarer, kan du prøve at blande ting for at skabe unikke opskrifter eller søge online efter ideer og inspiration.

 

Ofte stillede spørgsmål om fodring af dine hunde

 

Hvordan spiser hunde deres mad?

 

Hunde spiser tre gange om dagen - morgenmad, frokost og aftensmad. De begynder normalt at spise omkring kl. 8, men nogle hunde foretrækker at vente til senere på morgenen. De fleste hunde slutter inden for 30 minutter til to timer efter, at de har startet deres mad.

 

Hvad skal min hund have i deres kost?

 

Hunde bør indtage forskellige proteiner, grøntsager, frugter, korn, mejeriprodukter, olier, fedtstoffer, kosttilskud, urter, krydderier, krydderier og krydderier. Det er vigtigt at give disse varer i moderate mængder, da for mange kalorier kan føre til vægtforøgelse.

 

Kan jeg give min hund for meget protein?

 

Det er en almindelig myte, at dyr har brug for den samme mængde kalorier som mennesker. Protein, på den anden side, ikke så meget! Du vil gerne holde øje med din lodne ven og sørge for, at de ikke overdriver det; undersøgelser viser, at kun 1 æg om dagen for større hunde som schæferhunde kan være farligt uden ordentligt tilsyn eller pleje.

 

Har kæledyr brug for forskellig mad, når de bliver ældre?

 

Kæledyr bliver også ældre, og det betyder, at de skal spise anderledes.

En kats kost bør ændre sig, efterhånden som den ældes, fordi katte er kødædende dyr af natur, der kræver mere protein i deres måltider over tid; mens hunde er altædende, så de kan tilpasse sig i overensstemmelse hermed afhængigt af den enkeltes individuelle behov.

 

Er råt kød sikkert at fodre dit kæledyr med?

 

Råt kød indeholder bakterier, der kan gøre dit kæledyr meget syg. Hold altid råt kød væk fra dit kæledyr. Kogt eller frosset kød er sikkert at fodre dit kæledyr med.

 

Du ved nu, hvordan du vælger det bedste foder til din hund. Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at forstå, hvad der går ind i en god kvalitet, og hvorfor det er så vigtigt og give dig masser af ressourcer til, hvor du kan finde produkter af høj kvalitet i nærheden af ​​dig!

 

Med disse tips i tankerne kan vi hjælpe med at sikre, at din hvalp spiser sundt og får alle de næringsstoffer, de har brug for.

 

Hvis der er spørgsmål eller bekymringer omkring fodringstid, kan du ringe til os på 421 734 41 - vores team vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål og tilbyde råd baseret på deres ekspertise med hunde.

 

Så før dit kæledyr begynder at få lyst til noget nyt (og usundt), skal du få dem nogle lækre godbidder fra en af ​​vores hundefoder.